Hayatlar Arası Regresyon Çalışması

Bu internet sitesinde yer alan yazılı, görsel ve sesli içeriğin tümü, tasdix tarafından tasdiklenmiştir. Bu tasdikleme işlemiyle, bu sitenin tüm içeriği, izinsiz kullanıma karşı Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Kanunu ile korunmaktadır.

 

HAYATLAR ARASI REGRESYON ÇALIŞMASI   Amerikalı psikolog ve hipnoterapist Dr. Michael Newton “Hayatlar Arası Hayat” adını verdiği çalışmayı 30 yılı aşkın bir süre boyunca yaparak binlerce insanın en derin ruhsal anılarına ulaşmasına önayak oldu. Ruhsal Regresyon olarak da adlandırılan bu çalışmasının eğitimini Amerika’daki Ravenheartcenter’da Linda Backman‘la tamamladım.   Radianced Okulu’da Regresyon Çalışması Eğitimi’nin yanısıra, sertifikalı olarak Hayatlar arası Regresyon Eğitimi de verilmektedir. Hayatlar arası Regresyon Çalışması Eğitimi’ne katılmak için öncelikle Radianced Okul’da temel seviye Regresyon Çalışması Eğitimi’ni tamamlamak gerekmektedir. Bu eğitime ilişkin sertifika  alan mezunlarımız; Amerika’da yaşayan Ayşegül Sevil ve Bursa'dan Melek Saygan Altunbay’dır.

4

 

Michael Newton’ın tüm dünyada yüzbinlerce okura ulaşan ve Türkçe’ye de kazandırılan çok önemli iki kitabı var; Ruhların Yolculuğu ve Ruhların Kaderi. Newton bu kitaplarında binlerce insanla yaptığı ruhsal regresyon çalışmasının notlarını okurla paylaşıyor.Hayatlar arası regresyon çalışması sırasında, derin trans halinde iken kişi kendi ruhsal anılarına yani Newton’ın “süper bilinçaltı” diye adlandırdığı bölüme ulaşıyor. Böylece ruh varlığının bütünlüğüne ulaşmak mümkün. Hayatlar arası regresyon çalışması öncesinde danışanla en az bir seans geçmiş hayat regresyon çalışması yapılması gerekmektedir. 

 

Hayatlar arası regresyon seansı sırasında danışan, şimdiki bedenlenmenin öncesindeki ruhsal boyutta geçirilen döneme ait anıları hatırlamar. Bir önceki hayatın en belirleyici kişi ve olaylarını hatırlamanın ardından ruhsal alemde ruh gruplarıyla yani birlikte bedenlendiği diğer varlıklarla bir araya gelir.  Seans içinde danışan rehberiyle ve bir üst seviyedeki rehber varlıklarla görüşür. Böylece danışan  bu hayata gelmeden önce rehberleriyle yaptığı seçimleri, hayat amacını ve planını hatırlayabilir.  

Bu çalışmada transa ihtiyaç duyulmasının sebebi;  trans halindeyken kişi gevşer ve içsel bilgelik ortaya çıkar. Bu derin trans durumundayken yarı uykulu yarı uyanık durumdayız yani deneyimin farkındayız. Seans bitiminde de hemen herşeyi hatırlıyor oluyoruz. 

Hayatlar arası regresyon çalışması kişiye sonsuz yanını hatırlatır. Bedeni terkedince zaten bunu hatırlıyoruz fakat önemli olan bu insan bedeni içindeyken ve insanlık deneyiminin zorlu aşamalarından geçerken hayatlar arası regresyon çalışması aracılığıyla bunu hatırlamanın dönüştürücü etkisi. Hayatlar arası regresyon çalışması; “ben kimim”, “niçin buradayım”, “hayat amacım ne” “ruh eşim var mı” diye soranlar, şimdiki hayatında ve ilişkilerinde yaşadığı zorlukları anlamaya ve çözmeye niyet edenler için uygun olabilir.

 

Hayatlar arası regresyon çalışmasının geçmiş hayat regresyon çalışmasından farkları var; geçmiş hayat regresyon çalışmasında danışanın şimdiki hayatından bir konuya, kişilere veya sorunlara odaklı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Hayatlar arası regresyon çalışmasında ise danışanın tüm ruhsal deneyimine daha geniş bir çerçeveden yaklaşıyoruz.  Bu çalışma danışman ile danışanın işbirliği ile ilerleyen özgün bir çalışmadır. 

Danışman olarak benim görevim, deneyimi yaşayan danışanın kendi ruhsal anılarına ulaşırken ve ruhsal rehberleriyle görüşürken ona en iyi şekilde rehberlik etmek. Danışan ise, hayatında önemli değişiklik ve dönüşümleri yaratma konusunda kendi sorumluluğunu alarak ilerleyebilir. Hayatlar arası regresyon çalışması sırasında; danışanlara kendi içlerindeki ilahi ışığı görmeleri, kendilerini keşfetmeleri ve ruhsal aydınlanmaları yönünde aracı oluyorum. Daha fazla bilgi ve randevu almak için lütfen beni arayın.

 Diba Ayten Yılmaz

 

NEDEN REGRESYON Çalışması?

Regresyon çalışması, kişinin şimdiki anda yaşadığı durum/sorunun geçmişteki kaynağına giderek, oradaki bitmemiş işleri tamamlayıp, blokajları çözmek yoluyla şimdiki hayatta yaşanan durumun çözümüne katkıda bulunan bir çalışmadır.